KEY OF HEART

Eredeti Apple lightning kábel, 1m hosszú

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel!

N.Tibor
Read More
Nagyon szépen köszönöm, hogy odafigyeltetek a részletekre és pontosan olyan töltőt kaptam amilyet elképzeltem. Csak ajánlani tudom a NASHION-t mindenkinek aki egy csúcs szuper egyedi töltőre vágyik!
Szabó Patrícia
Read More
Nagyon meglepődtem, hogy milyen készséges a csapat. Mikor megírtam nekik, hogy egy olyan töltőbe szerettem bele, ami már elkelt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek nekem egy újat tervezni, ami szintén egyedi. Innen is ölelés nektek, bárcsak minden márka mögött ilyen képviselet állna.
Endrődi Gábor
Read More
Meg voltam lőve ajándék választás terén, mert valami különlegeset szerettem volna, ami nem csak szép, hanem értelme is van. Köszönhetően a nashion töltőinek, végre biztos voltam abban, hogy olyan ajándékot fogok venni, amivel biztosan örömet szerzek.
Körőssy Lili
Read More
Régóta problémát okoz, hogy a szakatt töltőmmel csak nehezen tudom tölteni a telefonom. Nem is gondoltam volna, hogy ebből is lehet tartósat, sőt desginosat venni. Ötletes koncepció, profi kivitelezés. :)
Tóth Emese
Read More
Kár, hogy csak egy telefonom van, különben két töltőt rendelnék :D
R. Barbi
Read More
Hálás köszönet a töltöért, ajándékba ment és nagy volt az öröm.
p.évi
Read More
Kíváncsi voltam, tényleg olyan strapabíró-e, mint írták, és azt kell mondanom, tényleg az. Így végképp megéri az árát.

Leírás

1 méter hosszú Apple lightning kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A szövetbevonat színátmenetes minőségi fonalból készült, mely az élénk pink és a fehér átmeneteiben pompázik. A szöveten egy szív-kulcs fém medál díszeleg, mely megkoronázza a – már önmagában is egyedi – töltőt. Ebből a termékből mindössze egy darab készült. Tudtad, hogy a lámpás, a fény az egyik legősibb szimbólum az emberiség történetében?

SZÍV, MINT SZIMBÓLUM

A szív szimbóluma az egyik legtöbbet használt jelkép, ami a szeretet, a szerelem szimbóluma. De hogy honnan ered a formája, az máig vitatott. A legismertebb elmélet szerint a formát egy ókori gyógynövény, a szilfium termése ihlette – melyet fogamzásgátlóként használtak. Ez alapján nem kizárt, hogy a növény szimbóluma az ókorban a fogamzásgátlással és a szexszel való kapcsolat miatt vált népszerűvé – de persze ez csak feltételezés. Mindenesetre az biztos, hogy ez a szimbólum azon kevesek közé tartozik, aminek szinte csak egyetlen jelentése van.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty