MAGIC INDIAN

Eredeti Apple lightning kábel, 1 méter hosszú

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel!

N.Tibor
Read More
Nagyon szépen köszönöm, hogy odafigyeltetek a részletekre és pontosan olyan töltőt kaptam amilyet elképzeltem. Csak ajánlani tudom a NASHION-t mindenkinek aki egy csúcs szuper egyedi töltőre vágyik!
Szabó Patrícia
Read More
Nagyon meglepődtem, hogy milyen készséges a csapat. Mikor megírtam nekik, hogy egy olyan töltőbe szerettem bele, ami már elkelt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek nekem egy újat tervezni, ami szintén egyedi. Innen is ölelés nektek, bárcsak minden márka mögött ilyen képviselet állna.
Endrődi Gábor
Read More
Meg voltam lőve ajándék választás terén, mert valami különlegeset szerettem volna, ami nem csak szép, hanem értelme is van. Köszönhetően a nashion töltőinek, végre biztos voltam abban, hogy olyan ajándékot fogok venni, amivel biztosan örömet szerzek.
Körőssy Lili
Read More
Régóta problémát okoz, hogy a szakatt töltőmmel csak nehezen tudom tölteni a telefonom. Nem is gondoltam volna, hogy ebből is lehet tartósat, sőt desginosat venni. Ötletes koncepció, profi kivitelezés. :)
Tóth Emese
Read More
Kár, hogy csak egy telefonom van, különben két töltőt rendelnék :D
R. Barbi
Read More
Hálás köszönet a töltöért, ajándékba ment és nagy volt az öröm.
p.évi
Read More
Kíváncsi voltam, tényleg olyan strapabíró-e, mint írták, és azt kell mondanom, tényleg az. Így végképp megéri az árát.

Leírás

1 méter hosszú, eredeti Apple lightning kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A szövetbevonat kétféle minőségi fonalból készült: az egyik a narancssárga, a citromsárga, a szürke és a fehér árnyalataiból áll, mely spirálszerűen tekeredik körbe a másik, sárga szövetbevonaton. A szöveten egy madártoll fém medál díszeleg, mely megkoronázza a – már önmagában is egyedi – töltőt. Ebből a termékből mindössze egy darab készült. Tudod, hogy mit szimbolizál a madártoll?

MADÁRTOLL, MINT INDIÁN SZIMBÓLUM

Az indiánok szerint a madártoll – főleg a ragadozó madarak tolla – a spirituális hatalom és a védelem szimbóluma. A szárnyalást, a lélek szabadságát jelenti, főleg, ha szabad formában jelenik meg. A régi szokások szerint a toll hordozza az álmokkal, hittel és reményekkel teli imádságot.  A hit szerint a toll a Nagy Szellem üzeneteit is képes áramoltatni, ezért a kommunikáció jelképeként is tekintik.

További információk

Méret

1 méter, 2 méter, 3m

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty