MY SHINE

Eredeti Apple lightning kábel, 1m hosszú

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel!

N.Tibor
Read More
Nagyon szépen köszönöm, hogy odafigyeltetek a részletekre és pontosan olyan töltőt kaptam amilyet elképzeltem. Csak ajánlani tudom a NASHION-t mindenkinek aki egy csúcs szuper egyedi töltőre vágyik!
Szabó Patrícia
Read More
Nagyon meglepődtem, hogy milyen készséges a csapat. Mikor megírtam nekik, hogy egy olyan töltőbe szerettem bele, ami már elkelt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek nekem egy újat tervezni, ami szintén egyedi. Innen is ölelés nektek, bárcsak minden márka mögött ilyen képviselet állna.
Endrődi Gábor
Read More
Meg voltam lőve ajándék választás terén, mert valami különlegeset szerettem volna, ami nem csak szép, hanem értelme is van. Köszönhetően a nashion töltőinek, végre biztos voltam abban, hogy olyan ajándékot fogok venni, amivel biztosan örömet szerzek.
Körőssy Lili
Read More
Régóta problémát okoz, hogy a szakatt töltőmmel csak nehezen tudom tölteni a telefonom. Nem is gondoltam volna, hogy ebből is lehet tartósat, sőt desginosat venni. Ötletes koncepció, profi kivitelezés. :)
Tóth Emese
Read More
Kár, hogy csak egy telefonom van, különben két töltőt rendelnék :D
R. Barbi
Read More
Hálás köszönet a töltöért, ajándékba ment és nagy volt az öröm.
p.évi
Read More
Kíváncsi voltam, tényleg olyan strapabíró-e, mint írták, és azt kell mondanom, tényleg az. Így végképp megéri az árát.

Leírás

1 méter hosszú, eredeti Apple lightning kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A töltő szövetbevonata kétféle minőségi fonalból készült: tört fehér + pink színátmenetes árnyalatokban. A szöveten egy lámpás fém medál díszeleg, mely megkoronázza a – már önmagában is egyedi – terméket. Ez a töltő teljesen egyedi, mindössze egy darab készült belőle. Tudtad, hogy a lámpás, a fény, az egyik legősibb szimbólum az emberiség történetében

LÁMPÁS, MINT SZIMBÓLUM

A lámpás jelentése erősen kapcsolatban áll a fénnyel. A fény, mint szimbólum, sok szempontból fontos jelkép az emberiség számára: kijelölt utat, melegséget, és igazságot szimbolizál. Spirituális értelemben a lelki vezetőnkkel, a belső önmagunkkal való kapcsolatot jelenti. A fény ünnepe, mint nemes esemény több kultúrában is létező fogalom. A zsidó kultúrában a Hanuka a fény ünnepe, amely a héber hold-naptár alapján változó időpontban kezdődik. Ez az ünnep a buddhista világban is megjelenik: minden évben karácsony környékén tartják Maitréja ünnepét, ami a szeretet és a fény újjászületésének ünnepe.

A mai karácsonyi ünnep szellemiségéhez, és jellegéhez is köthető a fény: hasonló ünnepek már a keresztény vallás elterjedése előtt is léteztek, például ilyen volt a Római Birodalom téli napfordulóhoz közeli állami ünnepe, a szaturnália ünnepség. Az ókori Rómában december 17-25 között tartották a földművelés istenének, Szaturnusznak ezt a nagy ünnepét. Ekkor nagy táncos vigadalmakat tartottak birodalomszerte. A fény diadalát ünnepelték a halál és a sötétség felett.

További iPhone töltőkért kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty