SUMMER

Eredeti Apple lightning kábel, 1m hosszú

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel!

N.Tibor
Read More
Nagyon szépen köszönöm, hogy odafigyeltetek a részletekre és pontosan olyan töltőt kaptam amilyet elképzeltem. Csak ajánlani tudom a NASHION-t mindenkinek aki egy csúcs szuper egyedi töltőre vágyik!
Szabó Patrícia
Read More
Nagyon meglepődtem, hogy milyen készséges a csapat. Mikor megírtam nekik, hogy egy olyan töltőbe szerettem bele, ami már elkelt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek nekem egy újat tervezni, ami szintén egyedi. Innen is ölelés nektek, bárcsak minden márka mögött ilyen képviselet állna.
Endrődi Gábor
Read More
Meg voltam lőve ajándék választás terén, mert valami különlegeset szerettem volna, ami nem csak szép, hanem értelme is van. Köszönhetően a nashion töltőinek, végre biztos voltam abban, hogy olyan ajándékot fogok venni, amivel biztosan örömet szerzek.
Körőssy Lili
Read More
Régóta problémát okoz, hogy a szakatt töltőmmel csak nehezen tudom tölteni a telefonom. Nem is gondoltam volna, hogy ebből is lehet tartósat, sőt desginosat venni. Ötletes koncepció, profi kivitelezés. :)
Tóth Emese
Read More
Kár, hogy csak egy telefonom van, különben két töltőt rendelnék :D
R. Barbi
Read More
Hálás köszönet a töltöért, ajándékba ment és nagy volt az öröm.
p.évi
Read More
Kíváncsi voltam, tényleg olyan strapabíró-e, mint írták, és azt kell mondanom, tényleg az. Így végképp megéri az árát.

Leírás

1 méter hosszú, eredeti Apple lightning kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A szövetbevonat kétféle minőségi fonalból készült: az egyik fonal napsárga színben, míg a másik égszínkék színben játszik. A szöveten egy tengeri csigaház fém medál díszeleg, mely megkoronázza a – már önmagában is egyedi – töltőt. Ebből a termékből is mindössze egy darab készült. A tengeri csigaház önmagában nem szimbólum, ám a csiga és a kagyló külön-külön viszont annál inkább.

KAGYLÓ, MINT SZIMBÓLUM

A kagyló nem csak a természetes vizek ékszere, hanem a nőiség szimbóluma is. Általában a születést, a szerelmet jelképezi, de a regeneráció és a beavatás jelképének is tekintik. A tengerben megbúvó kagylóban található ritkaság, az igazgyöngy, a bölcsesség jelképe, de a kagylóhéjjal együtt a termékenységet, a nemzést és a születést is jelképezi. Görög és római mitológiai történetek szerint több istennő is kagylóból született, (például Aphrodité és Galatea) erről Botticelli Vénusz születése című csodás festménye is tanúskodik. A keresztény kultúrában a zarándokok szimbóluma.

CSIGA, MINT SZIMBÓLUM

A mai világban inkább a lassulással kapcsoljuk össze. Felbukkanó, majd visszahúzódó szarvait a holdsarló változásával állították párhuzamba. A spirális alakzat a természetben elterjedt forma, az élet fejlődését jelképezi. A csigavonal a természetben igen változatos módokon jelenik meg (pl. örvény, Tejút, DNS, agyhullámok), és több kultúrában is tetten érhető. A görögöknél díszítőelem volt, a majáknál és az egyiptomiaknál a napciklussal állt kapcsolatban, Indiában a lélegző kozmoszt jelképezte.

A keresztény hagyományban a csiga inkább negatív szimbólumnak számít. Régebben azt hitték, hogy sárból és iszapból születik, és ezzel is táplálkozik. A bűn és a restség jelképét látták benne. Utalhat az élet körforgására, a lélek átalakulására, a termékenységre.

További iPhone töltőkért kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty