MAGENTA TOUCH

Eredeti Apple lightning kábel, 1m hosszú

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel!

N.Tibor
Read More
Nagyon szépen köszönöm, hogy odafigyeltetek a részletekre és pontosan olyan töltőt kaptam amilyet elképzeltem. Csak ajánlani tudom a NASHION-t mindenkinek aki egy csúcs szuper egyedi töltőre vágyik!
Szabó Patrícia
Read More
Nagyon meglepődtem, hogy milyen készséges a csapat. Mikor megírtam nekik, hogy egy olyan töltőbe szerettem bele, ami már elkelt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek nekem egy újat tervezni, ami szintén egyedi. Innen is ölelés nektek, bárcsak minden márka mögött ilyen képviselet állna.
Endrődi Gábor
Read More
Meg voltam lőve ajándék választás terén, mert valami különlegeset szerettem volna, ami nem csak szép, hanem értelme is van. Köszönhetően a nashion töltőinek, végre biztos voltam abban, hogy olyan ajándékot fogok venni, amivel biztosan örömet szerzek.
Körőssy Lili
Read More
Régóta problémát okoz, hogy a szakatt töltőmmel csak nehezen tudom tölteni a telefonom. Nem is gondoltam volna, hogy ebből is lehet tartósat, sőt desginosat venni. Ötletes koncepció, profi kivitelezés. :)
Tóth Emese
Read More
Kár, hogy csak egy telefonom van, különben két töltőt rendelnék :D
R. Barbi
Read More
Hálás köszönet a töltöért, ajándékba ment és nagy volt az öröm.
p.évi
Read More
Kíváncsi voltam, tényleg olyan strapabíró-e, mint írták, és azt kell mondanom, tényleg az. Így végképp megéri az árát.

Leírás

1 méter hosszú, eredeti Apple lightning kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A szövetbevonat kétféle színes fonalból készült: alapjául egy mályva színű szöveterősítést kapott, melyre plusz egy réteg fonalréteg került spirál alakban, mély zöld színből. A szöveten egy Tenyér fém medál díszeleg, mely megkoronázza a -már önmagában is egyedi – töltőt. Ebből a termékből mindössze egy darab készült. Tudod, hogy a Tenyér mit szimbolizál?

TENYÉR, MINT SZIMBÓLUM

A tenyér/kézfej, mint szimbólum, az emberi élet két sarok pontját szimbolizálja. Az egyik az érintés, melyen keresztül érzéseket tudunk kifejezni – boldogságtól a végtelen dühig. A másik pedig a tevőleges erő, a munka, az akarat, a fejlődni akarás, a biztonság. E két dolog motiválja az embert a legjobban a világon: hogy ki tudják fejezni magukat, érzéseket tudjanak közvetíteni a környezetük felé, illetve, hogy fejlődhessenek, sikereket érhessenek el az életükben.

A tenyérnek azonban van egy misztikusabb jelentése is, hiszen számos kultúrában tudást, mágiát, jövőtérképet – egy szóval bölcsességet társítanak az ember tenyeréhez. Összességében tehát ez egy olyan szimbólum, amely átszövi az ember egész életét, mindig jelen van.

További iPhone töltőkért kattints IDE.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty