THE TREE OF LIFE

Type-C kábel, 1 méter hosszú

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel!

N.Tibor
Read More
Nagyon szépen köszönöm, hogy odafigyeltetek a részletekre és pontosan olyan töltőt kaptam amilyet elképzeltem. Csak ajánlani tudom a NASHION-t mindenkinek aki egy csúcs szuper egyedi töltőre vágyik!
Szabó Patrícia
Read More
Nagyon meglepődtem, hogy milyen készséges a csapat. Mikor megírtam nekik, hogy egy olyan töltőbe szerettem bele, ami már elkelt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek nekem egy újat tervezni, ami szintén egyedi. Innen is ölelés nektek, bárcsak minden márka mögött ilyen képviselet állna.
Endrődi Gábor
Read More
Meg voltam lőve ajándék választás terén, mert valami különlegeset szerettem volna, ami nem csak szép, hanem értelme is van. Köszönhetően a nashion töltőinek, végre biztos voltam abban, hogy olyan ajándékot fogok venni, amivel biztosan örömet szerzek.
Körőssy Lili
Read More
Régóta problémát okoz, hogy a szakatt töltőmmel csak nehezen tudom tölteni a telefonom. Nem is gondoltam volna, hogy ebből is lehet tartósat, sőt desginosat venni. Ötletes koncepció, profi kivitelezés. :)
Tóth Emese
Read More
Kár, hogy csak egy telefonom van, különben két töltőt rendelnék :D
R. Barbi
Read More
Hálás köszönet a töltöért, ajándékba ment és nagy volt az öröm.
p.évi
Read More
Kíváncsi voltam, tényleg olyan strapabíró-e, mint írták, és azt kell mondanom, tényleg az. Így végképp megéri az árát.

Leírás

1 méter hosszú, eredeti Huawei Type-C kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A szövetbevonat kétféle, minőségi fonalból készült: alapszövetnek fehér fonalat használtunk, melyre egy színátmenetes fonal tekeredik fel, spirális alakban A szöveten egy életfa medál díszeleg, mely megkoronázza a – már önmagában is egyedi – töltőt. Ebből a termékből is mindössze egy darab készült. Tudtad, hogy az életfa egy szimbólum?

ÉLETFA, MINT SZIMBÓLUM

Természetes szimbólum, melyet sok helyen Világfaként emlegetnek. Az élet körforgását, a világmindenség tervezőerejét, a születés és halál véget nem érő körforgását szimbolizálja. Az életfa rengeteg kultúrában fellelhető, az asszíroktól a magyarokon át a keltákig. A Biblia szerint a Paradicsomban állt az Élet fája, és miután az első emberpár evett a Tudás fájáról, az Isten kiűzette őket, nehogy az örök élet jogát is megszerezzék. Az indiai Bódhi-fa legendája is érintkezik az Életfa-mítosszal: az egész világ fölé terjeszti ki árnyékát és gyökerei az égben erednek. A babilóniaiak úgy hitték, hogy az életfa Ea isten székhelyén, a világ közepén (Eridu) állt és a gyökerei mellől törtek fel a világfolyamok. Az iráni mitológia a Világhegy tetejére képzeli az Élet fát. Az ősgermán mítoszokban az Yggdrasill nevű fa egy örökzöld kőris, tövében forrással, melyből Odin isten a a bölcsességet issza. A Nornák ebből öntözik nap-mint nap, a fa ágairól erednek a folyók és innen száll a Földre a harmat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty