HAPPY

11 990 Ft

Huawei kábel, 1 m hosszú

Cikkszám: hw_happy Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

1 méter hosszú Huawei Type-C kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A szövetbevonat kétféle, minőségi fonalból készült: az egyik fonal a narancssárga, citromsárga szürke és fehér árnyalataiból áll, a másik pedig zöld, kék és szürke színekből tevődik össze. A két fonal spirális alakban tekeredik egymásra. Ebből a töltőből csak egyetlen darab készült. Tudtad, hogy a csiga is egy szimbólum?

CSIGA, MINT SZIMBÓLUM

A mai világban inkább a lassulással kapcsoljuk össze. Felbukkanó, majd visszahúzódó szarvait a holdsarló változásával állították párhuzamba. A spirális alakzat a természetben elterjedt forma, az élet fejlődését jelképezi. A csigavonal a természetben igen változatos módokon jelenik meg (pl. örvény, Tejút, DNS, agyhullámok), és több kultúrában is tetten érhető. A görögöknél díszítőelem volt, a majáknál és az egyiptomiaknál a napciklussal állt kapcsolatban, Indiában a lélegző kozmoszt jelképezte.

A keresztény hagyományban a csiga inkább negatív szimbólumnak számít. Régebben azt hitték, hogy sárból és iszapból születik, és ezzel is táplálkozik. A bűn és a restség jelképét látták benne. Utalhat az élet körforgására, a lélek átalakulására, a termékenységre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.