BE SMART

Type-C kábel, 1 m hosszú.

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőséggel!

N.Tibor
Read More
Nagyon szépen köszönöm, hogy odafigyeltetek a részletekre és pontosan olyan töltőt kaptam amilyet elképzeltem. Csak ajánlani tudom a NASHION-t mindenkinek aki egy csúcs szuper egyedi töltőre vágyik!
Szabó Patrícia
Read More
Nagyon meglepődtem, hogy milyen készséges a csapat. Mikor megírtam nekik, hogy egy olyan töltőbe szerettem bele, ami már elkelt, mindent megtettek azért, hogy segítsenek nekem egy újat tervezni, ami szintén egyedi. Innen is ölelés nektek, bárcsak minden márka mögött ilyen képviselet állna.
Endrődi Gábor
Read More
Meg voltam lőve ajándék választás terén, mert valami különlegeset szerettem volna, ami nem csak szép, hanem értelme is van. Köszönhetően a nashion töltőinek, végre biztos voltam abban, hogy olyan ajándékot fogok venni, amivel biztosan örömet szerzek.
Körőssy Lili
Read More
Régóta problémát okoz, hogy a szakatt töltőmmel csak nehezen tudom tölteni a telefonom. Nem is gondoltam volna, hogy ebből is lehet tartósat, sőt desginosat venni. Ötletes koncepció, profi kivitelezés. :)
Tóth Emese
Read More
Kár, hogy csak egy telefonom van, különben két töltőt rendelnék :D
R. Barbi
Read More
Hálás köszönet a töltöért, ajándékba ment és nagy volt az öröm.
p.évi
Read More
Kíváncsi voltam, tényleg olyan strapabíró-e, mint írták, és azt kell mondanom, tényleg az. Így végképp megéri az árát.

Leírás

1 méter hosszú, eredeti Huawei Type-C kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A szövetbevonat színátmenetes minőségi fonalból készült, mely a fehér, a barack szín, a világos rózsaszín és az élénk rózsaszín árnyalataiból tevődik össze. A szöveten egy bagoly fém medál díszeleg, mely megkoronázza a – már önmagában is egyedi – töltőt. Ebből a termékből mindössze egy darab készült. Szerinted passzol hozzád a bagoly szimbólum? Nézd meg, mit jelent!

BAGOLY, MINT SZIMBÓLUM

A bagolyról mindenkinek a tudás, a bölcsesség jut eszébe – ez az asszociáció pedig a görög mitológiából ered. Pallasz Athénének ugyanis a bagoly volt a szent állata, mely számára a tudás és bölcsesség jelképe volt. Az ausztráliai hiedelemvilág szerint a denevérek a férfiak, a baglyok a nők lelkei, tehát ezek mindenképp szent állatok. Ám a bagoly ennél jóval többet jelent, bizonyos kultúrákban teljesen ellentétes jellemvonásokat hordoz magában.

Mivel a bagoly alapvetően éjszakai állat, így sokan titokzatosságot, veszélyt,  és más egyéb félelmetes jelenségeket párosítanak hozzá. Ezért a bagoly ugyanúgy lehet rossz, démoni dolgok megtestesítője is. És hogy a bagoly miért éjszaka aktív? Erre is van egy történet:  A kora-keresztény mítoszok szerint a baglyok őse megbocsáthatatlan bűnt követett el, amiért büntetést érdemelt. Egy tizenkettedik századi prédikátor elmondása alapján az ős bagoly ellopta azt a rózsát, amely a szépség jutalma lett volna.  Ezért a többi madár azzal büntette, hogy ezt követően csak éjszaka lehetett aktív élete végéig.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty