BE SMART

11 990 Ft

Type-C kábel, 1 m hosszú.

Cikkszám: hw_be_smart Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

1 méter hosszú, eredeti Huawei Type-C kábel, kézzel készített szöveterősítéssel. A szövetbevonat színátmenetes minőségi fonalból készült, mely a fehér, a barack szín, a világos rózsaszín és az élénk rózsaszín árnyalataiból tevődik össze. A szöveten egy bagoly fém medál díszeleg, mely megkoronázza a – már önmagában is egyedi – töltőt. Ebből a termékből mindössze egy darab készült. Szerinted passzol hozzád a bagoly szimbólum? Nézd meg, mit jelent!

BAGOLY, MINT SZIMBÓLUM

A bagolyról mindenkinek a tudás, a bölcsesség jut eszébe – ez az asszociáció pedig a görög mitológiából ered. Pallasz Athénének ugyanis a bagoly volt a szent állata, mely számára a tudás és bölcsesség jelképe volt. Az ausztráliai hiedelemvilág szerint a denevérek a férfiak, a baglyok a nők lelkei, tehát ezek mindenképp szent állatok. Ám a bagoly ennél jóval többet jelent, bizonyos kultúrákban teljesen ellentétes jellemvonásokat hordoz magában.

Mivel a bagoly alapvetően éjszakai állat, így sokan titokzatosságot, veszélyt,  és más egyéb félelmetes jelenségeket párosítanak hozzá. Ezért a bagoly ugyanúgy lehet rossz, démoni dolgok megtestesítője is. És hogy a bagoly miért éjszaka aktív? Erre is van egy történet:  A kora-keresztény mítoszok szerint a baglyok őse megbocsáthatatlan bűnt követett el, amiért büntetést érdemelt. Egy tizenkettedik századi prédikátor elmondása alapján az ős bagoly ellopta azt a rózsát, amely a szépség jutalma lett volna.  Ezért a többi madár azzal büntette, hogy ezt követően csak éjszaka lehetett aktív élete végéig.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.